Орално здраве и етерични масла

Орално здраве и етерични масла

Маслата влязоха в нашето семейство и живот, благодарение на постурологично обучение. Така започна нашето пътешествие в doTERRA. Най-любимо ми е да съм сред природата и се радваме на чистия природосъобразен начин на живот. Сигурен съм, че имате осъзнат интерес към собственото си здраве, както и имате желание и полагате грижи за семейството си.

Оралното здраве не е само устна хигиена. Оралното здраве е свързано с много аспекти на човешката същност и на практика, ако човек е здрав в областта на устната кухина, това означава, че има здраво тяло и съответно здрав дух. Известно е, че от древната медицина има постулати, които свързват отделните органи със зъбите. Какво се случва в устната кухина е резултат от цялостна функция на нашето тяло и психика.

Пастата за зъби без флуор на doTERRA съчетава защитните предимства на известния бленд On Guard на doTERRA с други естествени съставки, които помагат за поддръжката на здрави зъби, устойчиви венци и озаряване на усмивката Ви. Етеричните масла от див портокал, карамфил, канела, евкалипт и розмарин се комбинират, за да почистят зъбите и да освежат дъха. Тези масла, заедно с етеричните масла от лютива мента и гаултерия, придават на пастата за зъби doTERRA On Guard уникален освежаващ аромат на мента и канела, който прави дъха Ви свеж през целия ден!

Употреби

  • Използвайте сутрин и вечер като част от рутинния хигиенен режим
  • Уморихте ли се от твърде натрапчивите пасти за зъби? Използвайте натуралната избелваща паста за зъби doTERRA On Guard, която осигурява фино усещане с мощно действие
  • Комбинирайте с вода за уста On Guard за допълнителна подкрепа
  • Използвайте заедно с цялата гама On Guard за още повече ползи

Указания за употреба: След почистване на зъбите с конец сложете малко количество паста върху навлажнена четка за зъби. Изчеткайте нежно, но старателно, за предпочитане след всяко хранене сутрин и вечер или използвайте според указанията на вашия зъболекар.

Конецът за зъби doTERRA On Guard помага за премахването на плаката, което доказано намалява кариесите. Основното действие при почистването с конец е увереното, но нежно движение за най-добри резултати. Почиствайте всеки ден с конец като част от Вашата ежедневна грижа.

Основни ползи:

  • Двойно напоен с бленд от етерични масла On Guard
  • Помага за отстраняване на плаката и частици храна от зъбите и венците
  • Оставя устата с усещане за свежест и чистота

Употреби:

  • Съхранявайте в дамската чанта или раницата за лесна употреба, където и да се намирате през деня
  • Използвайте заедно с продуктовата линия On Guard за най-добри резултати
  • Използвайте според указанията всеки ден, за да подобрите Вашата ежедневна грижа

Водата за уста doTERRA On Guard не съдържа алкохол и е предназначена за почистване на венците и зъбите и за подпомагане на здравето на цялата устна кухина. Мощните свойства на doTERRA On Guard - патентования със CPTG (сертифициран чист тестван клас) бленд от етерични масла - комбинират ползите на див портокал, карамфил, канела, евкалипт, розмарин и смирна за подпомагане на здравето на цялата устна кухина. Добавете водата за уста doTERRA On Guard към Вашите продукти за устна хигиена, в допълнение към миенето на зъбите и използването на конец, за да помогнете за цялостното здраве на устата и дълготраен свеж дъх.

Основни ползи:

  • Патентованият бленд от етерични масла doTERRA On Guard от див портокал, карамфил, канела, евкалипт и розмарин почиства устата и освежава дъха
  • Екстрактът от мисвак поддържа зъбите чисти, като намалява прекаленото натрупване на плака
  • Използвайте водата за уста doTERRA On Guard след хранене, за да освежите дъха и да имате блестяща усмивка
  • Използвайте водата за уста doTERRA On Guard за здрави зъби и венци

Употреба: Дръжте до мивката си или съхранявайте в шкафа в банята за лесен достъп. За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер след миене на зъбите.